Μαρτσίνιακ σε Equipe-«Με ευχαρίστησαν οι Γάλλοι παίκτες... παράβαση και στο γκολ τους»

Την απάντηση του στην κριτική της «Equipe» για το γκολ της Αργεντινής που θα έπρεπε να ακυρωθεί έδωσε ο διαιτητής του τελικού Μουντιάλ ανάμεσα σε Αργεντινή και Γαλλία, Σίμον Μαρτσίνιακ.

Ειδικότερα, στο 3-2 της Αργεντινής ορισμένοι παίκτες της ομάδας του Σκαλόνι από τον πάγκο πατούσαν εντός των τεσσάρων γραμμών, πράγμα που προκάλεσε και την αντίδραση του γαλλικού μέσου, που έκανε λόγο για τέρμα που έπρεπε να ακυρωθεί με τον διαιτητή του αγώνα να απαντά.

«Για εμένα σημασία έχει το τι λένε οι ποδοσφαιριστές. Οι Γάλλοι με ευχαρίστησαν μετά το ματς και ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι με την διαιτησία. Μου το είπε τόσο ο Εμπαπέ όσο και ο Γιορίς. Επίσης όταν σκόραρε η Γαλλία υπήρχαν επτά αναπληρωματικοί τους εντός του γηπέδου. Δεν είναι σοβαρό να ψάχνουμε για τέτοια πράγματα», απάντησε χαρακτηριστικά ο Σίμον Μαρτσίνιακ.

 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)