Η Ατλετικο είναι πολύ κοντά σε deal με την Λέστερ για τον Σογιουντσού

Ένα βήμα από το να ολοκληρώσει μία σημαντική συμφωνία ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου είναι η Ατλέτικο, με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αποκαλύπτει προχωρημένες επαφές με τον Τσαγλάρ Σογιουντσού της Λέστερ.

Μετά από 4,5 χρόνια σε πολύ υψηλό επίπεδο, αγωνιζόμενος στην Premier League με τη φανέλα της ιδιαίτερα φιλόδοξης Λέστερ, ο Τσαγλάρ Σογιουντσού εμφανίζεται πολύ κοντά στο να ανοίξει ένα νέο κεφαλαιο στην καριέρα του, σε ένα άλλο τοπ πρωτάθλημα.

Για την ακρίβεια αυτό της La Liga, με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να αποκαλύπτει μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter πως η Ατλέτικο είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Άγγλους για τον παίκτη, με τους Μαδριλένους να κάνουν ό,τι μπορούν για να κλείσουν όσο το δυνατόν συντομότερα τη συμφωνία.

Ενδιαφέρον για τον παίκτη έδειξαν το προηγούμενο διάστημα τόσο η Ρόμα όσο και η Άστον Βίλα σύμφωνα με την ίδια πηγή, που επιμένει πως οι ροχιμπλάνκος είναι εκείνοι που έχουν αποκτήσει ξεκάθαρο αβαντάζ για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 26χρονο Τούρκο διεθνή σέντερ μπακ.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)