Νέα ήττα για τους Μπακς-Έπαιξαν για πέμπτο αγώνα χωρίς τον Greek Freak

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 12 Ιανουαρίου, στην εκτός έδρας νίκη επί των Χοκς κι έκτοτε παραμένει εκτός αφού οι ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο του έχουν στερήσει το δικαίωμα συμμετοχής από τα τελευταία πέντε ματς των Μιλγουόκι Μπακς.

Στο τελευταίο εξ αυτών, τα «Ελάφια» ηττήθηκαν από τους Καβαλίερς τα ξημερώματα της Κυριακής 22/1 με 114-102 και έπεσαν στο 2-3 δίχως τον Greek Freak.

Ο Έβαν Μόμπλεϊ σημείωσε career-high με 38 πόντους, ο Ντάριους Γκάρλαντ έκανε double-double με 21 πόντους-10 ασίστ και οι Καβς επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τους Γουόριορς, μολονότι αγωνίστηκαν ξανά δίχως τον Ντόνοβαν Μίτσελ.

Ρεκόρ καριέρας χωρίς βολή ή τρίποντο

Ο Μόμπλεϊ τελείωσε το ματς με 19/27 σουτ και 9 ριμπάουντ, κάνοντας ρεκόρ καριέρας δίχως να πετύχει βολή ή τρίποντο! Η προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του ήταν οι 30 πόντοι που πέτυχε κόντρα στους Κλίπερς στις 14 Μαρτίου 2022.

Όσον αφορά τους Μπακς, ο Τζρου Χόλιντεϊ πέτυχε 28 πόντους ενώ ο Μπόμπι Πόρτις πρόσθεσε 23 πόντους. Την ίδια στιγμή, ο Κρις Μίντλετον απουσίασε για 18ο συνεχόμενο παιχνίδι και άπαντες στον οργανισμό περιμένουν την επιστροφή του.

Κατάταξη στο ΝΒΑ: Έπεσαν στην τρίτη θέση της Ανατολής οι Μπακς

Στο ημίχρονο του ματς, οι Καβς τίμησαν τον Άντερσον Βαρεζάο, τον βετεράνο Βραζιλιάνο σέντερ ο οποίος αγωνίστηκε 13 χρόνια στο Κλίβελαντ και πλέον έχει νέο ρόλο στην ομάδα στην ανάπτυξη των παικτών και ως παγκόσμιος πρεσβευτής.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)