Ο πρωταθλητής με τη Σίτι και η… ζωή του στη Μίντλεσμπρο-«Κρυβόταν στις τουαλέτες, κάπνιζε στο ημίχρονο»

Όλοι θυμόμαστε τον Άλβαρο Νεγρέδο. Έναν ποδοσφαιριστή που συνδέθηκε έντονα με την Ισπανία λόγω της χώρας του, αλλά και εξαιτίας των ποδοσφαιρικών θητειών που πέρασε εκεί, τόσο στη Βαλένθια, όσο και στη Σεβίλλη.

Έναν εξαιρετικό σέντερ φορ, που στα prime του έκανε τη Μάντσεστερ Σίτι να δώσει 20 εκατομμύρια στους Σεβιγιάννους, προκειμένου να τον κάνει δικό της. Έμεινε μόλις για έναν χρόνο στο «Έτιχαντ», αλλά ουδείς μπορεί να χαρακτηρίσει την εξόρμησή του στο «Νησί», αποτυχημένη.

Σκόραρε 23 φορές σε 48 εμφανίσεις και βοήθησε τους «πολίτες» να κατακτήσου τον δεύτερο τίτλο τους σε μία τριετία. Ωστόσο, υπάρχει και μία ιδιαίτερη ιστορία που αφορά τον Νεγρέδο και μετά από μία δεκαετία, αποφάσισε να μοιραστεί ο Πάτρικ Μπάμφορντ.

Τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρησή του από τους «γαλάζιους», Μπάμφορντ και Νεγρέδο συνυπήρξαν στη Μίντλεσμπρο. Και παρότι, στο γήπεδο τα πήγαιναν εξαιρετικά, στα αποδυτήρια ο πρώτος προτιμούσε να απουσιάζει, όταν ο δεύτερος ήταν εκεί.

Γιατί; Διότι κάπνιζε στο ημίχρονο. Έμπαινε στο ντουζ και άναβε ένα τσιγάρο για να ηρεμήσει και να συγκεντρωθεί, αλλά όλοι έβλεπαν τον καπνό και μύριζαν τη σχετική μυρωδιά.

«Είχε απίστευτο αριστερό πόδι. Τρομερό παίκτης. Θυμάμαι όμως μία φορά, σε ένα ματς Κυπέλλου ήμασταν και σε μικρά αποδυτήρια. Μπήκε στο μπάνιο και άρχισαν να βγαίνουν καπνοί. Ήταν η πρώτη φορά, αλλά το έκανε ούτως ή άλλως. Κάπνιζε και το καταλάβαμε, αλλά ήταν εξαιρετικός!»

Μία δήλωση του Μπάμφορντ ήταν αρκετή. Αλλά όπως και να έχει, ο 38χρονος πλέον, Άλβαρο Νεγρέδο, δεν έκανε ποτέ και την… καλύτερη ζωή!

Πηγή: england365

Δειτε Επισης

Φιορεντίνα-Κλαμπ Μπριζ: Το πρώτο βήμα οι βιόλα, την έκπληξη οι Βέλγοι
Τιτανομαχία στο Ολίμπικο και ματσάρα στο Βελοντρόμ για τα ημιτελικά του Europa League
Φήμες για επιστροφή του Κλοπ στη Ντόρτμουντ
Αντσελότι: Η Μπάγερν μας έδειξε την καλύτερη εκδοχή της
«Νέος προπονητής της Μπάγερν ο Ράγκνικ!»
Η Άρσεναλ προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Γκάμπριελ
Έμερι: Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, είναι διασκεδαστικό να παίζεις στην Ευρώπη
Η Παρί τα έχανε, η Ντόρτμουντ το έβαλε και βλέπει… τελικό
«Μας έδειξαν την καλύτερη εκδοχή τους, εμείς όχι»
Σούπερ Βίνι και «όρθια» η Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν στη ματσάρα του Μονάχου