Στην κούρσα μεταλλίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Παύλος Κοντίδης

Στην κούρσα μεταλλίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ιστιοδρομίας που διεξάγεται στη Μαγιόρκα θα λάβει μέρος ο Παύλος Κοντίδης, ο οποίος στην καλύτερη περίπτωση θα ανεβεί στην όγδοη θέση, από τη δέκατη στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Παύλος Κοντίδης, αν και έμεινε εκτός βάθρου, σε ακόμη έναν μεγάλο αγώνα κατάφερε να κερδίσει μία θέση στην κούρσα μεταλλίων, καταλαμβάνοντας την δέκατη θέση με τη συμπλήρωση όλων των τελικών ιστιοδρομιών στο 53ο Trofeo Princesa Sofia που διεξάγεται στη Μαγιόρκα.

Αναφέρεται ότι ο Κύπριος ιστιοπλόος, στην δέκατη και τελευταία ιστιοδρομία, τερμάτισε 5ος και κατέγραψε το δεύτερο καλύτερο αποτέλεσμά του στον αγώνα, μετά τη δεύτερη θέση που κατέλαβε στην τρίτη κούρσα, διαγράφοντας έτσι την προηγούμενη ιστιοδρομία στην οποία κατετάγη 44ος, με αποτέλεσμα να πάρει θέση στην πρώτη δεκάδα.

Προστίθεται ότι η κούρσα μεταλλίων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (05/04) με τον Παύλο Κοντίδη να έχει την δυνατότητα στην καλύτερη περίπτωση να ανεβεί μέχρι την 8η θέση.

Ο Κοντίδης έχει αυτή τη στιγμή 131 βαθμούς ποινής, ενώ πιο πάνω του βρίσκονται ο Νεοζηλανδός T. Saunders με 129 βαθμούς και ο Πορτογάλος E. Marques με 125β.

Το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία ΙLCA7 εξασφάλισε ήδη ο Βρετανός Michael Beckett που έχει 32 βαθμούς ποινής. Προβάδισμα για το Αργυρό έχει ο Γάλλος Jean Baptiste Bernaz με 76β., ενώ θέση στο βάθρο διεκδικούν ο Γερμανός P. Buhl (88β.), ο Αυστραλός Μ. Wearn (93β.). Πιο πίσω είναι ο S. Peschiera (95β) από το Περού και ο Νορβγηγός Η. Tomasgaard (99β.).

Δειτε Επισης

Μπήκε στο παρκέ και έπαιξε με ομάδες μπάσκετ σε τροχοκάθισμα ο ΠτΔ-Ανακοίνωσε οικονομικά κίνητρα
Με άλμα στα 8,25μ. ο Τεντόγλου πήρε την 1η θέση στο μίτινγκ Λεμεσού
Στην πίστα Vallelunga στην Ιταλία ο Τζιωρτζής για τον 2ο αγώνα EURO NASCAR PRO
Πετρούνιας: Ήμουν με δανεικά στο παγκόσμιο του 2014, θα συνεχίσω μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Σρούντερ κατά ομοσπονδία της Γερμανίας για την απόλυση Χέρμπερτ-«Ντροπή που δεν με ενημέρωσαν...»
Σε διαμαρτυρία έξω από τον ΚΟΑ προχωρούν οι αθλητές μηχανοκίνητο αθλητισμού
H Sarah Attar χρειάστηκε μόλις 800 μέτρα για να αλλάξει την αθλητική ιστορία μιας χώρας
Πρωταθλητές στον αθλητισμό ενώνουν δυνάμεις για το Telethon
Βραβεύθηκε για τις διακρίσεις της η αποστολή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης
Αυλαία την Τετάρτη στους τελικούς Μπάσκετ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Κεραυνό