cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

BINTEO: «To πρωτάθλημα είναι για σένα αδελφούλα μου… Εν μας λυγίζει τίποτε εμάς»

Ντελίριο έχει προκαλέσει στους δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους της Ομόνοιας η κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 11 χρόνια. Πολλοί από αυτούς ξεχυθήκαν στους δρόμους και άλλοι λόγω των περιοριστικών μέτρων, πανηγυρίζουν στις αυλές των σπιτιών τους.

Ο πιο συγκινητικός πανηγυρισμός, ωστόσο, είναι αυτός της Μαρίας Μάρκου που διαγνώστηκε με λευχαιμία και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η Μαρία, που αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο στη Γερμανία, άρχισε να πανηγυρίζει τραγουδώντας τον ύμνο της ομάδας της στο δωμάτιο του Νοσοκομείου. Η ίδια ανήρτησε βίντεο από τους πανηγυρισμούς της, αποσπώντας αμέτρητες ευχές και συγχαρητήρια για την ομάδα της.

Η ευχή που ξεχώρισε, ωστόσο ήταν αυτή του Θανάση Αθανασίου, του Ανορθωσιάτη μαχητή της ζωής που πάσχει επίσης από λευχαιμία.  «To πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο σε σένα αδελφούλα μου και γιατί είσαι πραγματική μαχήτρια είπαμε η λευχαιμία εν ννεν αρρώστια ξέρεις ποιες είναι. Εν μας λυγίζει τίποτε εμάς», έγραψε ο Θανάση.

3894017327189465 183020439 484943082851058 3401142774064121148 n

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

;