cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Η... μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ που λύνει τα χέρια του Σωφρόνη

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στον ΑΠΟΕΛ, μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή στη χθεσινή αναμέτρηση, κέρδισε και έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει εσωτερική μεταγραφή και να δώσει λύσει στο αμυντικό κομμάτι.

Ο λόγος για τον 21χρονο Πάρη Πολυκάρπου, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού δίπλα από τους Σάβιτς και Καρώ και τα πήγε περίφημα στον αγώνα.

Ο νεαρός άσος, παρά το νεαρό της ηλικίας του και ότι κλήθηκε άμεσα να αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα, έκανε ένα ώριμο παιχνίδι αφήνοντας υποσχέσεις.

Η θετική εμφάνιση του Πολυκάρπου, μόνο αισιοδοξία μπορεί να δώσει και ταυτόχρονα μια επιπλέον λύση στην άμυνα για τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Παράλληλα, με τους τραυματισμού των Σάντος και Βινίσιους, είναι η ώρα του Πολυκάρπου να πάρει παιχνίδια και γιατί όχι αν αξίζει να καθιερωθεί στην ενδεκάδα των γαλαζοκιτρίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

;