Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει βαθμό απέναντι στη Ρεάλ (3-4) στο “Γ. Καραϊσκάκης”, όμως η εμφάνιση και το πείσμα που έβγαλαν οι ερυθρόλευκοι αποτέλεσαν σημείο αναφοράς στα ισπανικά Μέσα.
Η AS υπογράμμισε ότι “η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ανακουφισμένη χάρη στα τέσσερα γκολ του Εμπαπέ και την εξαιρετική εμφάνιση του Βινίσιους, ο οποίος έπαιξε σαν υποψήφιος για τη Χρυσή Μπάλα, με τον Ολυμπιακό να πιέζει μέχρι το τέλος”.
Από την πλευρά της, η Mundo Deportivo τόνισε πως οι Μαδριλένοι “υπέφεραν απέναντι στην ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ“, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι “τα τέσσερα γκολ του Εμπαπέ δεν ήταν αρκετά για να γλιτώσει η Ρεάλ Μαδρίτης από μια αγωνιώδη νίκη επί του Ολυμπιακού”.
Τέλος, η Marca επισήμανε ότι “ο Ολυμπιακός πίεσε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα τη Ρεάλ, η οποία γλίτωσε χάρη στα εξαιρετικά τελειώματα του παίκτη με το νούμερο 10 και την εντυπωσιακή εμφάνιση του Βινίσιους”.
Πηγή: sport24.gr


