Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Ξεκάθαρο ότι θα παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ ο Μοράις»

  27/06/2019 14:21
«Ξεκάθαρο ότι θα παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ ο Μοράις»

«Ξεκάθαρο ότι θα παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ ο Μοράις»

  27/06/2019 14:21

Οι εξελίξεις με την κάρτα φιλάθλου και με το μεταγραφικό σχεδιασμό του ΑΠΟΕΛ βρέθηκαν στο επίκεντρο των δηλώσεων στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ του Νεκτάριου Πετεβίνου, ο οποίος αναφέρθηκε με σαφήνεια και στο μέλλον του Νούνο Μοράις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των πρωταθλητών για...

...την κάρτα φιλάθλου: «Η πρόθεση αναστολής κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Αν δεν υπάρξει απόφαση, δεν μπορούμε να συζητούμε. Να δούμε ποια θα είναι η απόφαση για να γνωρίζει και ο κόσμος για το τι θα συμβεί τη νέα σεζόν. Δεν μπορεί να εφαρμόζεται ένας νόμος αποσπασματικά. Αν γίνουν όλα, τότε μπορούμε να συζητούμε. Ακόμα και αν υπάρξουν τροποποιήσεις, τα μέρη που επηρεάζονται θα πρέπει να γνωρίζουν. Έχουμε κάνει εισηγήσεις, αλλά δεν μας γνωστοποιήθηκε κάτι.

Μου ακούγεται λίγο αστείο εμένα. Στα γήπεδα που ανήκουν στον ΚΟΑ δεν υπάρχουν βασικές πρόνοιες του νόμου. Σε άλλες χώρες υπάρχουν εξειδικευμένα σώματα που γνωρίζουν και αντιμετωπίζουν τα θέματα βίας. Εμείς έχουμε ένα γραφείο με δυο άτομα.

Πέρσι τον Δεκέμβριο η ΚΟΠ είχε εφαρμόσει ταυτοποίηση. Ποια η διαφορά με την κάρτα φιλάθλου; Δεν έγινε απολύτως τίποτε».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Καραβίδας: «Καλύτερος από τον Καζού ο Ζοαζίνιο»

...τους Άλεφ, Ζοαοζίνιο, Νατέλ και Καρλάο: «Ο Άλεφ έφυγε πριν από λίγο και οδεύει στο αεροδρόμιο, για να πάει στην Αυστρία. Στην Αυστρία βρίσκεται επίσης και ο Ζοαοζίνιο και, αν όλα πάνε καλά, θα προβούμε σε ανακοίνωση. Έτσι, ολοκληρώνουμε για πρώτη φάση εν όψει του 2ου και 3ου προκριματικού γύρου. Έτσι όπως είναι το ρόστερ, σχεδόν έχουμε ολοκληρώσει. Δεν θα έδινα πιθανότητες για τον Νατέλ, για τον οποίο υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές. Δεν υπάρχει θέμα Καρλάο».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Το ιδιαίτερο «ευχαριστώ» του Άλεφ (pics)

...τον προγραμματισμό: «Έχει γίνει αρκετή δουλειά από τον κ. Τέτι. Η ουσία είναι ότι θεωρητικά αυτή την στιγμή έχουμε διαμορφώσει ένα ρόστερ που υπάρχουν πολλές επιλογές. Πλέον η μπάλα είναι στο γήπεδο. Ο κ. Τραμετσάνι έχει πολλές επιλογές και θεωρώ ότι θα δυσκολευτεί ποιον θα αφήσει έξω. Στην Ευρώπη δικαιούμαστε μέχρι 17 ξένους. Ας μην βιαζόμαστε. Δεν θα γίνει κάτι άμεσα, εκτός και αν προκύψει κάποια εξέλιξη. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ομάδα που κινεί το ενδιαφέρον».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Ζοαοζίνιο διετίας στον ΑΠΟΕΛ!

...το μέλλον του Νούνο Μοράις: «Συζητούμε με τον Μοράις. Έχουμε κάνει ένα σχεδιάγραμμα και μόλις είμαστε έτοιμοι θα το ανακοινώσουμε. Πάντα ήταν δεδομένο ότι θα παραμείνει ο Μοράις. Το ότι ο Νούνο είναι ΑΠΟΕΛ και θα παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ είναι ξεκάθαρο. Αυτή είναι η πρόθεση του ΑΠΟΕΛ και του Νούνο Μοράις. Ο ΑΠΟΕΛ τιμά όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει. Αυτά δεν τα θυμούνται πολλοί. Είναι ξεκάθαρο ότι θα συμβεί και στον Νούνο Μοράις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας