H απάντηση της Ομόνοιας για τον νέο πορτιέρε και η πρόβλεψη για Ανόρθωση

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κλήθηκε να μιλήσει στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το κρίσιμο σημερινό Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο είχε προαναγγείλει από το βράδυ της Κυριακής, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης.   

Ο έμπειρος ρεπόρτερ στα θέματα των Ερυθρολεύκων, ανέφερε πως, κατά τη δική του άποψη, η πλέον ενδεδειγμένη λύση θα ήταν να μετακομίσει η πειραϊκή ομάδα στην Κύπρο από τη νέα χρονιά!

Σε ό,τι αφορά τώρα τις αποφάσεις που θα λάβει το Δ.Σ., έκανε λόγο για μηνύσεις που επίκεινται το επόμενο διάστημα κατά διαφόρων προσώπων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βόμβα για Ολυμπιακό-Σενάριο για συμμετοχή στο κυπριακό πρωτάθλημα

Σήμερα το κρίσιμο ΔΣ

Σήμερα Τρίτη (8/11) θα πραγματοποιηθεί τελικά το κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο για το μέλλον του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

Το βράδυ της Κυριακής (6/11), ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων στον Ρέντη μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μίλησε για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Λεωφόρου και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είχε προαναγγείλει έκτακτο Δ.Σ. για τη λήψη αποφάσεων προκειμένου να μην παρθεί μια απόφαση εν θερμώ. Θα ακουστούν και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου και φυσικά να αφουγκραστούν και το τι θέλει ο κόσμος.

Η ενημέρωση από πλευρας ερυθρολεύκων τόνιζε πως θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. με θέμα τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων, χωρίς να αναφέρει τίποτα άλλο και να δίνει το στίγμα για το τι θα συζητηθεί.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, μίλησε στους παίκτες μετά το 1-1 της Λεωφόρου, θέλοντας να τους εμψυχώσει για τη συνέχεια και να τους δείξει ότι τους πιστεύει.

"Είστε καλύτεροι, το αποδείξατε και το είδανε όλοι στη Λεωφόρο παρά τα εμπόδια. Αν παίζετε έτσι δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα και κανέναν. Υπάρχουν πολλά ματς ακόμα, όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να το γυρίσουμε κόντρα σε όλους και όλα.

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Αυτή είναι η ομάδα που θέλουμε όλοι να βλέπουμε. Δείξαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε από εδώ και πέρα.

Είδαμε τον Ολυμπιακό πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, να είναι αυτό που ονειρευόμαστε. Εμείς θα πάρουμε τις αποφάσεις που πρέπει για το καλό της ομάδας, εσείς συνεχίστε τη δουλειά".

Στη συνέχεια, κάνοντας μια αναφορά στη σχέση με τον Μίτσελ, ανέφερε: "Έχουμε μια καλή σχέση από την προηγούμενη φορά, συνεχίστε να δουλεύετε σκληρά μαζί με τον προπονητή και στο τέλος θα είμαστε εμείς οι πρωταθλητές".

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...