Η ιστορία επαναλαμβάνεται, σε διαφορετικά μονοπάτια

Φανταστική ήταν για ακόμη μία φορά η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο ΓΣΠ, με τους φίλους των «γαλαζοκιτρίνων» να ξυπνούν εποχές επιτυχιών των «χρυσοφόρων» ομίλων του Τσαμπίονς Λιγκ. Η ιστορία όμως για τον ΑΠΟΕΛ αυτή τη φορά γράφεται σε άλλα μονοπάτια.
 
Μετά τη νίκη επί των Γιανγκ Μπόις, οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται «αγκαλιά» με μία ακόμη Ευρωπαϊκή ιστορική πρόκριση, καθώς είναι η πρώτη Κυπριακή ομάδα που θα περάσει στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν, φιγουράρει πρώτη στο δεύτερο όμιλο με εννέα βαθμούς με δύο εναπομείναντα παιχνίδια, τα οποία θα εξαρτηθούν και από τους υπόλοιπους αγώνες του ομίλου.  Δηλαδή εάν οι Ελβετοί δεν καταφέρουν να πάρουν διπλό στον Πειραιά κόντρα στον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική, τότε ο ΑΠΟΕΛ θα πανηγυρίσει την πρόκριση και θα απομένει να φανεί η θέση που θα εξασφαλίσουν οι «γαλαζοκίτρινοι» (διαβάστε ΕΔΩ).
 
Η προσοχή όλων ωστόσο, για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν στραμμένη στο νεαρό επιθετικό, Πιέρο Σωτηρίου, που κατάφερε να λύσει το γόρδιο δεσμό χαρίζοντας με το μοναδικό του τέρμα, για δεύτερο παιχνίδι, το πολυπόθητο τρίποντο στην ομάδα του.
 
Κερδίζοντας για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις ο Κύπριος επιθετικός, επιβεβαίωσε αυτούς που πίστεψαν στον ίδιο.
 
Παρ’ όλα αυτά, τα οικονομικά οφέλη που αναμένουν τους «γαλαζοκίτρινους» (σ.σ. σε περίπτωση πρόκρισης) είναι αρκετά μηδενικά αλλά στην παρούσα φάση αποτελεί αδήριτη ανάγκη η αφοσίωση στο στόχο έτσι ώστε να μην γυρίσει η τύχη μπούμερανγκ και να χαθεί η πρόκριση μέσα από τα χέρια τους.

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...