Τετάρτη, 1 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Kόουτς η ομάδα είναι ψυχοβγάλτης και η σεζόν τώρα άρχισε!

Γιώργος Χατζηπαναγή  02/09/2018 19:01
Kόουτς η ομάδα είναι ψυχοβγάλτης και η σεζόν τώρα άρχισε!

Kόουτς η ομάδα είναι ψυχοβγάλτης και η σεζόν τώρα άρχισε!

Γιώργος Χατζηπαναγή  02/09/2018 19:01

Είμαι απ’ αυτούς που στηρίζουν τη λογική ότι οι προπονητές δεν πρέπει να αλλάζουν σαν τα πουκάμισα. Το φύγε εσύ, έλα εσύ σκοτώνει την ελπίδα για το ένα βήμα παραπάνω και χαλά τη συνοχή και το πλάνο που έχει στηθεί στα θέλω και στο σύστημα του προπονητή που άρχισε τη σεζόν.

Πριν από ένα δίμηνο περίπου έγραφα, «Ρε Λέβι να δεις που κάποτε θα μας πούνε και…». Σήμερα ήρθα να ξεγυμνώσω τον εαυτό μου και να πω ότι δεν πάει άλλο αυτό που βλέπουν τα ματάκια μας.

Είναι δεύτερη αγωνιστική και η ομάδα μοιάζει με ετοιμοθάνατο που ο Χάρος ξέχασε τον πάρει. Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα η νίκη να έκλεισε μερικά στόματα, όμως τα μάτια πόνεσαν και χρειάστηκε κολλύριο για να αντέξουμε να δούμε ενενήντα λεπτά.

Χθες μπορεί κατά διαστήματα η ομάδα να ήταν καλύτερη, αλλά αυτό ενδεχομένως να οφείλεται και στην απελευθέρωση Ράγιος που έπαιξε στη φυσική του θέση και έκανε παιχνίδι με μεγαλύτερη άνεση.

Δεν είμαι προπονητής. Παρακολουθώ όμως 20 χρόνια ποδόσφαιρο και σε αυτά τα χρόνια είδα πολλούς προπονητές και ομάδες. Δεν είδα ποτέ ομάδα να δέχεται πίεση για 30 λεπτά και να μην κάνει αλλαγή.

Δεν είδα ποτέ προπονητή να βγάζει αλλαγή έναν από τους καλύτερους του παίκτες, ναι τον Εγγλέζου, ο οποίος χθες ήταν συγκλονιστικός και να βάζει επιθετικό για να φέρει τον 37χρονο(!) Πράνιτς στη φυσική του θέση την ώρα που το κέντρο παρέπαιε και έχανε την μπάλα πιο εύκολα κι από πεντάχρονο σε προπόνηση των ακαδημιών.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά μπαίνει το γκολ και λέω από μέσα μου «οκ να δεις που τώρα θα βάλει τον Κατσαράβα». Ένα λεπτό αργότεα ο Γεωργιανός μπαίνει στο παιχνίδι. Μα τι έκπληξη.

Δεν ήταν και καμιά έκπληξη αφού ήθελε να πάρει το παιχνίδι με ένα δεύτερο γκολ, αλλά όταν περιμένεις να δεχθείς γκολ για να ρίξεις δεύτερο επιθετικό στο χορτάρι κάπου καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Στο κάτω κάτω βάλτον νωρίτερα και απέσυρε τον Ντούρις για να κερδίσεις φρέσκα πνευμόνια και ύψος.

Όπως και να χει, το καμπανάκι ήχησε νωρίς με την ΑΕΛ να κάνει το δύο στα δύο και τις υπόλοιπες ομάδες του Big-6 να έχουν πολύ δυνατά σύνολα, κάτι που καθιστά τη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη πολύ μεγάλη. Σε δύο εβδομάδες στο «Παπαδόπουλος» η Ανόρθωση έχει την πρώτη μεγάλη μάχη της σεζόν. Μένει να δούμε αν ο κόουτς μπορεί να την αλλάξει.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας