Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε

Περισσότερο ξενίζουν παρά αποκαθιστούν την αλήθεια, όσα με ανάρτηση της ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας της η Ανόρθωση.

Περίπου δέκα δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στη διάσκεψη Τύπου μετά τον αγώνα με την Αλκή Ορόκλινη, από διαφορετικά μέσα, οι οποίοι καλύπτουν το ρεπορτάζ της Ανόρθωσης κατάφεραν να μεταφράσουν με σχεδόν τον ίδιο τρόπο τα λεγόμενα του Ολλανδού τεχνικού της Ανόρθωσης.

Τέσσερις μέρες αργότερα η ομάδα της Αμμοχώστου αποφάσισε να εκδώσει ανακοίνωση για να ενημερώσει τον κόσμο ότι κατά πρώτον παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του Γιούργκεν Στρέππελ και κατά δεύτερον υπαινίσσεται ότι οι δημοσιογράφοι δεν ξέρουν αγγλικά.

Είναι πραγματικά από απίθανο έως αδύνατο όλοι οι δημοσιογράφοι να μετέφεραν την είδηση κατά τρόπο ο οποίος να είναι λανθασμένος προς τα έξω.

Θα μου πείτε τώρα, “μα καλά στην Κύπρο είμαστε οι περισσότεροι παίρνουν τις δηλώσεις από τα άλλα μέσα που βρίσκονταν εκεί, γι’ αυτό παραφράστηκαν”. Ναι, συμφωνούμε. Αλλά μα το διάβολο πως μπορείτε να εξηγήσετε ότι όσοι βρίσκονταν εκεί έδωσαν προς τα έξω τα λεγόμενα του Ολλανδού κατ’ αυτό τον τρόπο;

Ποιος κάνει τις μετεγγραφές;
Πάμε τώρα στο κεφάλαιο του ποιος κάνει τις μετεγγραφές. Η Ανόρθωση μέσω της ανακοίνωσης της διαψεύδει ότι τον προγραμματισμό τον χειρίζεται αποκλειστικά η διοίκηση και συγκεκριμένα ο πρόεδρος, κ. Ανδρέας Παντελή.

Τον κόσμο της ομάδας θεωρητικά και πρακτικά δεν τον ενδιαφέρει ποιος κάνει τις μετεγγραφές. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι όσοι έρθουν να δείξουν μέσα στο γήπεδο ότι αξίζουν να φορούν το φοίνικα στο στήθος.

Κανείς δεν θα ασχοληθεί αν ένα ποδοσφαιριστή τον έφερε ο Στρέππελ ή ο Παντελή στις κερκίδες του Παπαδόπουλος, φτάνει αυτός να παίζει όσο πληρώνεται.

Τελικά ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)