Η ντρίμπλα Παπασταύρου που «έφαγε» ο Αναστασίου

Στις αρχές του τρέχοντας μήνα (03/05) στη συνέντευξη Τύπου που προανάγγειλε ο Σταύρος Παπασταύρου εν τέλει στο πάνελ ήταν μαζί του και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου – όπως και ο τεχνικός διευθυντής, Νεόφυτος Λάρκου.
 
Η κίνηση αυτή έδωσε την εντύπωση ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός πήρε πίστωση χρόνου και θα παράμενε στον πάγκο της ομάδας, όπως εξάλλου προνοούσε και το συμβόλαιό του.
 
Τα πράγματα όμως λίγες εβδομάδες μετά δεν εξελίχθηκαν έτσι ακριβώς. Παρά το συμβόλαιό του, η διοίκηση των πρασίνων θα πάρει διαζύγιο με τον Γιάννη Αναστασίου και θα πορευθεί με άλλον προπονητή στη νέα αγωνιστική περίοδο.
 
Η ντρίμπλα που έκανε ο πρόεδρος της ομάδας της Λευκωσίας, Σταύρος Παπασταύρου, τότε μιλώντας ενώπιον των δημοσιογράφων, αποφόρτισε εκείνη τη στιγμή τον Ελλαδίτη τεχνικό που δεχόταν απανωτές ερωτήσεις για τον Ματ Νταρμπισάιρ
 
Επεμβαίνοντας σε ερώτηση για τον Άγγλο επιθετικό, ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων είχε πει: «Είπες ότι όλοι έχουν συμβόλαια και θα μείνουν στην ομάδα. Αν δεν προσφέρει κάποιος που έχει συμβόλαιο θα φύγει. Δεν θα κάνουμε χάρη σε κανένα. Αυτό ισχύει για όλους. Μένουν μόνο αν βοηθούν την ομάδα. Είναι εδώ ο προπονητής διότι νιώθουμε ότι θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι».
 
Από την τελευταία ατάκα φάνηκε υποστήριξη από την προπονητή, όμως εξ όσων φαίνεται αυτή η ντρίμπλα τελικά έγινε εναντίον του 46χρονου τεχνικού, που προφανώς ούτε ο ίδιος έχοντας συμβόλαιο δεν θα έπρεπε να αισθανόταν άνετος με τη θέση του στον πάγκο της ομάδας.
 
Η προειδοποίηση αυτή τελικά δεν αφορούσε μόνο τους ποδοσφαιριστές. Από τη στιγμή που ο Ελλαδίτης τεχνικός φεύγει πρόωρα από το «Ηλίας Πούλλος», υποδηλώνει ότι κρίθηκε ότι δεν μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)