Είμαστε όλο αυτιά κ. Βρυωνίδη

Τις επόμενες μέρες θα εξετάσει ο Αθλητικός Δικαστής Αρτιστοτέλης Βρυωνίδης τα τραγικά συμβάντα στο Τσίρειο που οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα της 7ης αγωνιστικής μεταξύ Απόλλωνα και Ανόρθωσης προτού καν αρχίσει.

Είτε την προσεχή Τρίτη (27/10) είτε την Πέμπτη (29/10) θα γίνουν γνωστή η τύχη του συγκεκριμένου παιχνιδιού που δυστυχώς θα κριθεί στις Δικαστικές αίθουσες. Παρακολουθώντας τα γεγονότα, διαπιστώνω πως οι ευθύνες βαραίνουν όλους ή καλύτερα σχεδόν όλους. Από τις διοικήσεις των δύο ομάδων, τους οπαδούς της Ανόρθωσης που μπούκαραν μέσα στο γήπεδο, τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, οι οποίοι συνέβαλαν στο να μετατραπεί σε ρινγκ ο αγωνιστικός χώρος του Τσιρείου αλλά και τους υπεύθυνους ασφαλείας του σταδίου της Λεμεσού.  

Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, ο ένας ρίχνει το μπαλάκι των ευθυνών στον άλλο, οι ομάδες προσπαθούν να κερδίσουν επικοινωνιακά το παιχνίδι και τους βαθμούς στα χαρτιά, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την ουσία, που είναι φυσικά τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν στο Τσίρειο.

Η φίλαθλη κοινή γνώμη απαιτεί και δικαιούται να δει τους υπαίτιους να τιμωρούνται παραδειγματικά γιατί σε αντίθετη περίπτωση, ο κάθε ένας θα μπορεί να κάνει βόλτες στους αγωνιστικούς χώρους και ν’ αρχίζει στις μπουνιές τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας, οι οποίοι αντί να δίνουν το καλό παράδειγμα ως επαγγελματίες που βγάζουν πολλά λεφτά προκαλούν και ανταποδίδουν.

Αν οι ποινές δεν γίνουν εξοντωτικές για ΟΛΕΣ τις ομάδες, το άμοιρο το κυπριακό ποδόσφαιρο θα ζει πάντα στον μικρόκοσμό του. Είμαστε όλο αυτιά κ. Βρυωνίδη…
 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)