Στον Εισαγγελέα το πόρισμα για τα στημένα στο μπάσκετ-Δείχνει ποινικά αδικήματα

Την παραπομπή του πορίσματος για τους αγώνες καλαθόσφαιρας ΕΝΑΔ-ΑΠΟΕΛ, ΕΝΑΔ-ΑΠΟΠ και ΑΠΟΠ-ΕΝΑΔ, στον Γενικό Εισαγγελέα για διερεύνηση ποινικών αδικημάτων, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, υιοθετώντας πλήρως το πόρισμα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Επιτροπής, σε χθεσινή της συνεδρία, αφού μελέτησε το Πόρισμα που παραδόθηκε στις 29.11.22 σχετικά με τους αγώνες ΕΝΑΔ-ΑΠΟΕΛ ημερομηνίας 22.12.21, ΕΝΑΔ-ΑΠΟΠ ημερομηνίας 22.01.22 και ΑΠΟΠ-ΕΝΑΔ ημερομηνίας 22.10.21 από τις Ερευνώσες Λειτουργούς, Μαίρη Μακλάσκυ και Κατερίνα Σοφοκλέους, αναφέρει πως υιοθετεί πλήρως το Πόρισμα που έχει παραδοθεί.

Επίσης, η Επιτροπή διαπίστωσε εκ πρώτης όψεως την ενδεχόμενη διάπραξη, τόσο ποινικών αδικημάτων όσο και πειθαρχικών παραπτωμάτων, εναντίον αριθμού προσώπων.

Η Επιτροπή, αποφάσισε την παραπομπή του Πορίσματος, στην ολότητά του, στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για τα περαιτέρω καθώς και τη σύνταξη σύνοψης του Πορίσματος σχετικά με πειθαρχικά παραπτώματα, η οποία θα σταλεί στην οικεία Ομοσπονδία.

Τέλος, η Επιτροπή εξέφρασε τις ευχαριστίες της στην Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την άψογη συνεργασία, καταρχήν με την Επιτροπή και μεταγενέστερα με τις Ερευνούσες Λειτουργούς.

Σε κάθε περίπτωση, καταλήγει η ανακοίνωση, το Πόρισμα δεν καταλογίζει οποιαδήποτε μορφής ευθύνη προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ή/και αξιωματούχους αυτής.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)