Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Στον Εισαγγελέα το πόρισμα για τα στημένα στο μπάσκετ-Δείχνει ποινικά αδικήματα

  07/12/2022 12:22
Στον Εισαγγελέα το πόρισμα για τα στημένα στο μπάσκετ-Δείχνει ποινικά αδικήματα

Στον Εισαγγελέα το πόρισμα για τα στημένα στο μπάσκετ-Δείχνει ποινικά αδικήματα

  07/12/2022 12:22

Την παραπομπή του πορίσματος για τους αγώνες καλαθόσφαιρας ΕΝΑΔ-ΑΠΟΕΛ, ΕΝΑΔ-ΑΠΟΠ και ΑΠΟΠ-ΕΝΑΔ, στον Γενικό Εισαγγελέα για διερεύνηση ποινικών αδικημάτων, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, υιοθετώντας πλήρως το πόρισμα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Επιτροπής, σε χθεσινή της συνεδρία, αφού μελέτησε το Πόρισμα που παραδόθηκε στις 29.11.22 σχετικά με τους αγώνες ΕΝΑΔ-ΑΠΟΕΛ ημερομηνίας 22.12.21, ΕΝΑΔ-ΑΠΟΠ ημερομηνίας 22.01.22 και ΑΠΟΠ-ΕΝΑΔ ημερομηνίας 22.10.21 από τις Ερευνώσες Λειτουργούς, Μαίρη Μακλάσκυ και Κατερίνα Σοφοκλέους, αναφέρει πως υιοθετεί πλήρως το Πόρισμα που έχει παραδοθεί.

Επίσης, η Επιτροπή διαπίστωσε εκ πρώτης όψεως την ενδεχόμενη διάπραξη, τόσο ποινικών αδικημάτων όσο και πειθαρχικών παραπτωμάτων, εναντίον αριθμού προσώπων.

Η Επιτροπή, αποφάσισε την παραπομπή του Πορίσματος, στην ολότητά του, στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για τα περαιτέρω καθώς και τη σύνταξη σύνοψης του Πορίσματος σχετικά με πειθαρχικά παραπτώματα, η οποία θα σταλεί στην οικεία Ομοσπονδία.

Τέλος, η Επιτροπή εξέφρασε τις ευχαριστίες της στην Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την άψογη συνεργασία, καταρχήν με την Επιτροπή και μεταγενέστερα με τις Ερευνούσες Λειτουργούς.

Σε κάθε περίπτωση, καταλήγει η ανακοίνωση, το Πόρισμα δεν καταλογίζει οποιαδήποτε μορφής ευθύνη προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ή/και αξιωματούχους αυτής.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας