Λευκές ισοπαλίες στο στάδιο Άλφαμεγα και στο Στέλιος Κυριακίδης

Ισόπαλα χωρίς τέρματα, τελείωσαν τα δύο παιχνίδια ανάμεσα σε ΑΕΛ και Δόξα στο στάδιο Άλφαμεγα και Καρμιώτισσα-Απόλλωνα στο Στέλιος Κυριακίδης, τα οποία διεξήχθησαν για την 5η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου.

ΑΕΛ-Δόξα

Υπήρξαν ευκαιρίες για γκολ και από τις δύο πλευρές, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν αφήνει ικανοποιημένη την ομάδα της Δόξας, η οποία έχει και το κίνητρο.

Μετά την ισοπαλία η ομάδα της Λεμεσού έφθασε τους 39 βαθμούς και είναι στη 2η θέση του δεύτερου γκρουπ, ενώ η ομάδα της Κατωκοπιάς έφθασε τους 22 και παρέμεινε στο -6 από την Καρμιώτισσα.

ΑΕΛ (Αλέξης Γαρπόζης): Ανέστης, Τσούκα (73΄ Φραντζής), Μπάστο, Ντε Λούκας, Τζάλμα, Παπαφώτης, Σέρνιτς, Μορέιρα (67΄ Μίντσεφ), Ανδρέου (67΄ Κα), Μακρής (81΄ Σιλβέστρος), Θεμιστοκλέους (73΄ Μεντόζα).

Δόξα (Γιώργος Πετράκης): Αντωνίου, Ε. Κυριάκου, Πούριτς, Αντωνιάδης, Προβυδάκης, Χ. Κυριάκου (46΄ Φοφανά), Τραϊτσέφσκι, Ναμπί (64΄ Άλσεους), Βελκόφσκι, Ασάντε (80΄ Χάνι), Τρούγιτς.

Καρμιώτισσα-Απόλλωνας

Στο παιχνίδι στην Πάφο, η Καρμιώτισσα το πάλεψε, όμως δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, ενώ αφού είδε και τη Δόξα να μην κερδίζει είναι ικανοποιημένη.

Ο Απόλλωνας είχε τις ευκαιρίες του για να σκοράρει κυρίως στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού παραμένουν στην 1η θέση με 43 βαθμούς, ενώ η ομάδα των Πολεμιδιών ανέβηκε στους 28 βαθμούς.

Καρμιώτισσα (Μάριος Χαραλάμπους): Σπόλιαριτς, Γκραντινάρου, Μαλόνε, Πάβλοβετς (42′ Αγγελή), Κοβάσεβιτς, Νεοφύτου, Τσουκαλάς, Ψύχας (46′ Ματθαίου), Θεοδώρου, Χαραλάμπους (82′ Παντελή), Ντούμπια.

Απόλλων (Πάμπλο Ματσίν): Λέουβενμπεργκ, Νταρίκουα, Άδωνη, Πειμπέρνς, Γιούρσεβιτς, Σπόλιαριτς (66′ Αρτεάν), Χάμπος, Κολ (81′ Ποντικός), Κοστάκε (46′ Φιλιώτης), Μπαγκενγκά (66′ Σαγκάλ), Κρμέντσικ (71′ Βαλμπουενά).

Δειτε Επισης

Η μπάλα της Primetel καταλήγει στα δίχτυα της Cytavision-Διαφοροποιείται το σκηνικό στα τηλεοπτικά
Εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια της Ανατολικής οι οπαδοί της Ομόνοιας
Ορίστηκε η καυτή σφυρίχτρα του μεγάλου τελικού πρωταθλήματος στο ΓΣΠ
Μη προσβάσιμα τα γήπεδα σε ΑμεΑ, πολλά παράπονα για το στάδιο Άλφαμεγα-Σειρά μέτρων από Λοττίδη
«Ο καθένας έγινε οικονομολόγος, τα 24 εκ. προέρχονται από χορηγούς και τη συμβολή των ιδιοκτητών»
Βράβευση για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας, Μιχάλη Χαραλάμπους
Ο Πίττας πολυτιμότερος της Εθνικής μετά από εισήγηση του Τιμούρ Κετσπάγια
Μπεν Σιμόν για το πρωτάθλημα-«Ξέρω πόσο το θέλουν οι οπαδοί μας, το αξίζουμε»
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή στο ΓΣΠ-Ποια τα δεδομένα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Δύο αγώνες για την τελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ-Το μόνο ενδιαφέρον ο πρώτος σκόρερ