Εκτέθηκε πολύ γρήγορα ο Μπαλταζάρ – ʼλλα έλεγε πριν τον αγώνα

«Όλοι οι παίκτες που έχουν έρθει στην Λιθουανία είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν αύριο» είπε μεταξύ άλλων στο χθεσινή (10/07) συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Σούντουβα ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Ο Πορτογάλος προπονητής, στην πρώτη του ευρωπαϊκή εμπειρία, εκτέθηκε πολύ νωρίς, αφού το πλάνο που επέλεξε δεν δούλεψε καθόλου καλά και μόλις στο 20’ οι γαλαζοκίτρινοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-0.

Συνολικά η ομάδα της Λευκωσίας έδειξε ανετοιμότητα να διαχειριστεί το πρώτο ευρωπαϊκό της αγώνα, πιάστηκε στον ύπνο στην αρχή του παιχνιδιού και καλείται να ανεβεί ένα βουνό για να ανατρέψει τα σε βάρος της δεδομένα στη ρεβάνς του ΓΣΠ την ερχόμενη Τρίτη (17/07).

Το μεγαλύτερο ατόπημα, όμως, του τεχνικού των γαλαζοκιτρίνων έγινε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, όταν ρωτήθηκε για το λόγο που δεν χρησιμοποίησε τον Καρλάο, αναφέροντας ουσιαστικά ότι είναι... ανέτοιμος.

Απαντώντας, ο Πορτογάλος διέψευσε τον εαυτό του, αφού ανάφερε ότι ο Βραζιλιάνος ακόμη δεν είναι έτοιμος για να ριχθεί σε αγώνα. «Δεν ξεκίνησε τον ίδιο ρυθμό στην προετοιμασία, είναι σημαντικός παίκτης αλλά δεν μπορούμε να ρισκάρουμε και να αγωνιστεί 90 λεπτά».

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...