Με αυτούς επιστρέφει ο Σωφρόνης στον Απόλλωνα

Η επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή στη τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα αναμένεται να πάρει επίσημο χαρακτήρα από σήμερα το απόγευμα.
 
Ο Κύπριος τεχνικός επιστρέφει μετά από 35 μέρες και θα έχει ξανά στο πλάι του τους πολύ στενούς του συνεργάτες, τους οποίους είχε και στην προηγούμενη του θητεία.
 
Οι Ιωακείμ Ιωακείμ, Μιγκέλ Μπεντόγια, Λούκας Ζένιου, Γιώργος Ελευθερίου και Γιώργος Νικολάου θα πιάσουν δουλειά από σήμερα το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κολόσσι.
 
Όλους αυτούς, ο Κύπριος τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας, τους εμπιστεύεται στον απόλυτο βαθμό και τους θέλει ξανά δίπλα του στο νέο ξεκίνημα, που θα επιχειρηθεί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Παραιτήθηκε από το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ ο Μιχαλάκης Ραφαήλ-«Μου έγιναν προειδοποιήσεις, στάλθηκαν μηνύματα»
Επίσημα στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Ίβουσιτς-Η ανακοίνωση της Πάφου
Επανέρχεται ο Πολυκάρπου για Κακουλή-«Συγχαρητήρια, να του τα ψάλλω κάθε φορά που τοποθετείται πολιτικά λάθος»
Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας ο ΑΠΟΕΛ με σύνθημα «Νέα αρχή, ίδια Φλόγα»-Όλες οι λεπτομέρειες
Όμορφο σκηνικό στο Δασάκι-Ανέλαβε ρόλο οργανωτή η γιαγιά Φωτεινή (pics)
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Ξεψαχνίζουν βιογραφικά στον ΑΠΟΕΛ-Καθοριστικό το μπάτζετ για τις μεταγραφές
Η απάντηση Πελεκάνου στην Ανδρούλα-«Μην ανησυχείτε, σύντομα θα είναι ανακαινισμένο με τεράστια ελληνική σημαία»
Επανήλθε η Ανδρούλα για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Θα ξεκινούσε ανακαίνιση, δεν μας καθόρισαν τον Ιούνιο ποιου έτους»