Η σημαντικότητα της απόφασης, καθυστερεί την επιλογή του τεχνικού διευθυντή

Έχει μπει στη τελική της ευθεία η εξεύρεση του νέου τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ, με τις προσπάθειες της διοίκησης Άντρου Καραπατάκη, να εντείνονται και να κορυφώνονται. Ο ισχυρός άντρας της ομάδας της Λάρνακας, έχει να αντιμετωπίσει τη πιο δύσκολη κατάσταση από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στην ομάδα της ΑΕΚ.
 
Εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα, έχει αναπτυχθεί μια φημολογία πως έχουν ξεχωρίσει τα ονόματα τα οποία θα επικεντρωθεί η διοίκηση καθώς και πως οι διεργασίες άρχισαν. Είναι κομβικό σημείο η απόφαση της διοίκησης της ομάδας της Λάρνακας, αφού ο νέος τεχνικός διευθυντής καλείται να αντιμετωπίσει το μεγάλο φορτίο που κουβαλά η ομάδα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μάχη Λευκωσίας-Λάρνακας για τις Διεθνείς... σημαίες
 
Αρχικά είναι το θέμα προπονητή, όπου δεν επείγει τόσο πολύ και αυτό βγήκε και μέσα από τα επίσημα χείλι της διοίκησης της ομάδας. Από εκεί και πέρα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι είναι οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, όπου θα σπρώξουν την ομάδα για να ανέβει και να διεκδικήσει ότι μπορεί, μέχρι και το τέλος της σεζόν. Συν της άλλης είναι οι να ξεκινήσει η δουλειά σιγά σιγά για την επόμενη χρονιά, μιας και υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που θεωρούνται «τελειωμένοι».

Η καθυστέρηση που παρατηρείται, είναι λογική αφού σε καμία περίπτωση η κίνηση που θα γίνει δεν θέλει κανείς στο μαυροπράσινο στρατόπεδο να είναι βεβιασμένη. 
 
Το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος είναι με τον Ολυμπιακό και σίγουρα θα είναι με τον Ηλία Χαραλάμπους στον πάγκο της ομάδας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Θέλει να κάνει το μπαμ με Ελ Αραμπί και Αϊτόρ ο Πανιώνιος
Αποχωρεί από τον Απόλλωνα ο Χάμπος Κυριάκου
«Η αξία του ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή είναι στα 60 εκατομμύρια, μακάρι να μας αφήσει άφωνους ο Πετρίδης»
Η ΑΕΚ μαθαίνει αντίπαλο στον πρώτο προκριματικό του Europa League
Αρχίζουν τα έργα ανακαίνισης του οικήματος του ΑΠΟΕΛ
«Αγαπημένε μας Θεόδωρε, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου σε ευχαριστεί για όλα όσα πρόσφερες»
Παρέπεμψε τον Παπασταύρου στον… Γρηγόρη η ΚΟΠ-«Οι οικονομικές καταστάσεις ελέγχονται»
Για κοροϊδία κατηγορεί τον Λοϊζίδη ο Παπασταύρου-«Μην συγκαλύψετε τις παρανομίες της ΚΟΠ»
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ
Σαββίδης: Παράδοξο να λαμβάνει στήριξη υποψήφιος χωρίς πλάνο, η ΚΟΠ δεν αλλάζει με βολέματα