Θα δουλέψει για δεύτερη φορά με... Σωτηρίου ο Κετσπάγια!

Ο Πιέρος Σωτηρίου δεν αποτέλεσε ανακάλυψη του Τιμούρ Κετσπάγια, όμως ο Κύπριος επιθετικός με την παρουσία του Γεωργιανού τεχνικού στον ΑΠΟΕΛ έκανε σημαντικά άλματα ως ποδοσφαιριστής και σύντομα ήρθε και η μεταγραφή στο εξωτερικό.

«Στενοχωρήθηκα που έφυγε ο κύριος Κετσπάγια γιατί δέθηκα μαζί του.Ήταν ο άνθρωπος που με πίστεψε από την πρώτη στιγμή και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στο ΑΠΟΕΛ. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο.

Ο Τιμούρ σε ενέπνεε ως προπονητής με τη δουλειά του και προσπαθούσε να σου βγάζει το 100% στις προπονήσεις και στους αγώνες. Του άρεσε να φωνάζει παρά πολύ ακόμα και στις προπονήσεις και αυτό εμένα, μου έκανε καλό» είχε δηλώσει σε παλαιότερες τοποθετήσεις του ο στράικερ της Κοπεγχάγης.

Ο Γεωργιανός τεχνικός, πλέον, βρίσκεται στην Ανόρθωση και θα κληθεί, μεταξύ άλλων, να εμπνεύσει και τον άλλο Σωτηρίου, τον Κωνσταντίνο, αδελφό του Πιέρου.

O 22χρονος αμυντικός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Ανόρθωση με τη φανέλα της οποίας όμως αγωνίστηκε μόνο σε δύο ευρωπαϊκούς αγώνες. Τον Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στην Δόξα στην οποία πήρε φανέλα βασικού.

Ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε και πλέον επιστρέφει στην «Κυρία» με την οποία διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και θα τεθεί και αυτός υπό αξιολόγηση από τον Τιμούρ Κετσπάγια.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Αντίδραση για οφειλόμενα-Απείχαν από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ
«Συμφώνησαν Στεπίνσκι και Widzew Łódź»-Δημοσίευμα στην Πολωνία για τον επιθετικό της Ομόνοιας
Ενημέρωση Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ
Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα