Θετικοί άλλοι δύο ποδοσφαιριστές-Ο ένας αγωνίστηκε σε αγώνα το Σάββατο

Μεγαλώνει ακόμα περισσότερο η αλυσίδα του ΑΣΙΛ Λύσης, αφού άλλοι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.
 
Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που προπονείται με την ομάδα, αλλά δεν αγωνίζεται, καθώς και ακόμα ένα, ο οποίος αγωνίστηκε μάλιστα, στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, απέναντι στην ΑΕΖ Ζακακίου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο πρόσωπο, είχε βρεθεί αρνητικό στα τεστ που έγιναν πριν τον αγώνα, ενώ 24 ώρες αργότερα διαγνώστηκε ως θετικός, με αποτέλεσμα να τεθεί σε αυτοπεριορισμό.
 
Ως εκ τούτου, η ομάδα της ΑΕΖ Ζακακίου, αναμένεται να υποβληθεί σε τεστ, αφού θεωρούνται επαφές κρούσματος, ενώ οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΙΛ, θα υποβληθούν εκ νέου σε τεστ κορωνοϊού.
 
Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής, ο ΑΣΙΛ αριθμεί συνολικά δώδεκα ποδοσφαιριστές, θετικούς στον ιό, ενώ το cluster του ΑΣΙΛ απαριθμεί συνολικά δεκαέξι άτομα.
 
Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ της αλυσίδας του Εθνικού Άχνας και του ΑΣΙΛ, υπάρχει επιδημιολογική διασύνδεση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»