Μερκής για κεκλεισμένων: Δυστυχώς δεν είναι και το καλύτερο συναίσθημα

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού να κάνουν την εμφάνισή τους στο νησί μας. 
 
Όπως έγινε γνωστό, οι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι μέχρι τις 31 Μαρτίου, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, σε μία προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Κύπρο. Μάλιστα, το μέτρο για τους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών αφορά τους αγώνες όλων των κατηγοριών της ΚΟΠ, Futsal και Γυναικείου ποδοσφαίρου. 
 
Ως εκ τούτου, σε μια αξιοσέβαστη κίνηση προχώρησαν οι τηλεοπτικές πλατφόρμες, οι οποίες θα μεταδώσουν σε ανοικτή ζώνη τους αγώνες, έτσι ώστε όλοι φίλαθλοι να έχουν την ευχέρεια να παρακολουθήσουν τους αγώνες από το σπίτι τους. 
 
Αναντίρρητα, το λουκέτο που μπαίνει στα γήπεδα για τις δυο επόμενες αγωνιστικές, αποτελεί πλήγμα για το κυπριακό ποδόσφαιρο, το οποίο βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, αλλά ασφαλώς αποτελεί ένα σημαντικό μέτρο για την εξάλειψη του κορωνοϊού. 
 
Την ίδια άποψη φαίνεται να συμμερίζονται και οι ποδοσφαιριστές, που θα κληθούν να αγωνιστούν σε άδεια γήπεδα λόγω του μέτρου που αποφασίστηκε. 
 
Μιλώντας στην OMADA, o εκ των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Μερκής, εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ώρες, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κύπρου. 
 
«Δυστυχώς δεν είναι και το καλύτερο συναίσθημα σαν ποδοσφαιριστής να αγωνίζεσαι χωρίς κόσμο, αλλά και για τον φίλαθλο να μην μπορεί να πάει στο γήπεδο να δει την αγαπημένη του ομάδα. Αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα σοβαρό ιό που έχει προκαλέσει θανάτους σε αρκετές χώρες και μέρα με τη μέρα επεκτείνεται και περισσότερο, γι’ αυτό είναι καλό να ακολουθούμε όλοι μας τις οδηγίες που λένε οι ειδικοί ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να μπορούμε όλοι να ζούμε όπως και πριν, φυσιολογικά, χωρίς κάποιον φόβο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κύπριος αμυντικός στην ιστοσελίδα μας. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση