Αγγλικά σκορ και 18 γκολ σε τρία φιλικά-Νίκες για Απόλλωνα, ΑΠΟΕΛ, «Χ» η ΑΕΚ

Εντυπωσιακά από άποψη θεάματος, ήταν τα φιλικά που ξεκίνησαν στις 19:00, αφού σε τρία παιχνίδια, σημειώθηκαν συνολικά 18 γκολ.
 
Ο ΑΠΟΕΛ, δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο με 2-3. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Χάνι άνοιξε το σκορ για τον ΑΠΟΕΛ, με τον Σαμπίνια να ισοφαρίζει στο 30’ για τον Ολυμπιακό. Ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Γιάκολις έβαλε ξανά σε θέση οδηγού τους γαλαζοκίτρινους, ενώ ο νεαρός Ανδρέας Κατσαντώνης στο 56’ με πέναλτι έκανε το 1-3.
 
Στο 76ο λεπτό, ήταν η σειρά του νέου αποκτήματος του Ολυμπιακού Βαν Κέσσελ να σκοράρει και να διαμορφώσει το 2-3 για τον Ολυμπιακό.
 
Στο Τσίρειο στάδιο, ο Απόλλωνας σκόρπισε στους πέντε ανέμους τον Άρη, με τα τέσσερα από τα πέντε γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο.
 
Ο Μπένσοπ, με πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους πέτυχε το 1-0 και ο Μάρκοβιτς στο 3ο λεπτό της επανάληψης έγραψε το 2-0.
 
Απ’ εκεί και πέρα, ανέλαβε δράση το νέο αίμα των γαλάζιων της Λεμεσού. Στο 57’ ο Πίττας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το 4-0 πέτυχε ο Οικονομίδης στο 66’ και στο 78', ο Προκοπίου ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για τον Απόλλωνα.
 
Στο πιο χορταστικό παιχνίδι της ημέρας, ΑΕΚ και Καρμιώτισσα εξήλθαν ισόπαλες 4-4, στο ΑΕΚ Αρένα.
 
Οι δύο ομάδες έδειξαν από την αρχή τις ορέξεις τους, αφού στο 3’ ο Ρόμο πέτυχε το 0-1 για την Καρμιώτισσα, με τον Ράσπα να απαντά για την ΑΕΚ δύο λεπτά αργότερα, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Καρμιώτισσα πέτυχε το 1-3, με γκολ των Φράγκου στο 52’ και Ρόμο στο 61’. Η ΑΕΚ δεν πτοήθηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει σε ένα δίλεπτο, δια ποδός Ακοράν στο 68’ και Τρισκόφσκι στο 70’. Το 3-4 για την ομάδα των Πολεμιδιών πέτυχε ο Χατζηβασίλης, ενώ το τελικό 4-4 ήρθε μετά από εκτέλεση πέναλτι του Ιβάν Τρισκόφσκι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Έστησαν πάρτι στη σήραγγα οι Παφίτες, καθ' οδόν προς το ΓΣΠ
Χριστοδουλίδης για Κυπελλούχο-«Ως οπαδός της Πάφου, φυσικά θέλω να κερδίσει η Πάφος»
Ξεχύθηκε στους δρόμους ο πράσινος λαός-Με βαμμένα αυτοκίνητα και... πορτοκαλί λαγό (pics)
BINTEO: Παφίτικη παράνοια... Άρχισαν από το μεσημέρι την πορεία τους για το ιστορικό ραντεβού στο ΓΣΠ
ΒΙΝΤΕΟ: To μήνυμα του Ζάιρο για το ιστορικό ραντεβού της Πάφου
BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές