Παίρνει παίκτη που έπαιξε στην Πάφο ο Ερμής-«Δεν φταίει ο Παναγιώτου»

Αποκάλυψε τέσσερις με πέντε προσθήκες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος, μεταξύ των οποίων και αυτή του αμυντικού Κέβιν Χολτ, που αγωνιζόταν προ διετίας στην Πάφο.
 
Μιλώντας στον Supersport fm, ο κ. Φανιέρος ανέφερε αρχικά ότι, «η ομάδα δεν μας ικανοποίησε. Δεν ήταν τόσο η ήττα από τον Απόλλωνα, αλλά κάναμε τις αλλαγές για να γίνουμε καλύτεροι».
 
Για την αντικατάσταση του Νίκου Παναγιώτου, είπε πως «έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είτε σου βγαίνει, είτε δεν σου βγαίνει. Δεν θα πω εγώ αν είναι καλός προπονητής ή όχι απλά το σύνολο που έχτισε δεν ήταν καλό». Συνέχισε λέγοντας ότι, «έδωσα ένα μπάτζετ και αυτοί αποφάσιζαν για τους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι ο Νίκος που φταίει. Φέραμε παίκτες από μακρινές χώρες που ήταν ανέτοιμοι και φάνηκε ότι ήθελαν χρόνο».
 
Σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, είπε ότι θα ανακοινώσουν εντός των ημερών τέσσερις με πέντε ποδοσφαιριστές που είναι στην Κύπρο και κάνουν προπονήσεις. Ο ένας (Κέβιν Χολτ), έπαιζε πριν κάποια χρόνια στην Πάφο. Ήταν λίγο ψηλό το κασέ του, αλλά τα βρήκαμε».
 
Κλήθηκε επίσης να σχολιάσει την απόφαση για συμφωνία με τον Νίκο Ανδρονίκου, για την ανάληψη της τεχικής ηγεσίας του Ερμή, σημειώνοντας πως «δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός προπονητής ο Νίκος. Απλά αυτός και ο συνεργάτης του ο Σάββας Σάββα μας έδωσαν υποσχέσεις, αλλά δεν τις είδαμε. Αν μας έδειχνε η ομάδα κάτι καλύτερο θα τους δίναμε πίστωση χρόνου. Ο Νίκος Ανδρονίκου είναι και γυμναστής και αυτό ήταν και ένα συν για να τον επιλέξουμε».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά