Ο Τσιτσιπάς επικράτησε 2-0 σετ του Κρεσί και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο της Στοκχόλμης

Την πρόκριση στον τρίτο γύρο του τουρνουά της Στοκχόλμης πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας διαχειρίστηκε με υπομονή το ιδιαίτερο τένις του Μαξίμ Κρεσί και επικρατώντας σε δύο tie break πήρε τη νίκη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ψύχραιμος στα κρίσιμα σημεία, διαχειρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δύσκολη συνθήκη ενός tie break και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον τρίτο γύρο.

Εκεί, περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του, που θα προκύψει από τη συνάντηση του υπερασπιστή του τίτλου, Τόμι Πολ (Νο31) και του πολύ φορμαρισμένου τις τελευταίες εβδομάδες, Μίκαελ Ίμερ (Νο79).

Το ματς: Ο αγώνας ξεκίνησε με τους δύο αθλητές να κρατούν εύκολα το σερβίς τους. Όλα αυτά μέχρι το πέμπτο game όταν ο Κρεσί κατάφερε να σπάσει το σερβίς του Τσιτσιπά και στη συνέχεια κράτησε το δικό του για το 4-2.

Η απάντηση του Έλληνα τενίστα ήρθε άμεσα και με τρία κερδισμένα games κατάφερε να προηγηθεί με 5-4 και να φέρει το σετ ισορροπία. Στη συνέχεια δεν είχαμε άλλο break και φτάσαμε έτσι στο tie break.

Εκεί ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 5-0, με τον Κρεσί να απαντά με επί μέρους 3-0 και να μειώνει σε 5-3. Ο Στεφ άντεξε στην πίεση που του άσκησε ο Αμερικανός και έκλεισε το σετ με 7-6 (5).

Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους δίχως προβλήματα και έτσι οδηγηθήκαμε ξανά στο tie break. Εκεί είχαμε πραγματική μάχη ανάμεσα στους δύο τενίστες.

Για να καταφέρουν ο Τσιτσιπάς να κλείσει το σετ και το ματς χρειάστηκε οι δυο τους να παίξουν 26 πόντους μέχρι ο Στέφανος να πάρει το σετ με 7-6 (12).

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)