Μετά τους Παναγή και Κακουλή, ακολούθησε ο Χάμπος

Μετά τις ανακοινώσεις για Κωνσταντίνο Παναγή και Ανδρόνικο Κακουλή, ο ο επόμενος που πήρε σειρά είναι ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους.   

Σε ανακοίνωση της η ομάδα της Λευκωσίας, αναφέρει πως «έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους για ανανέωση της μεταξύ μας συνεργασίας μέχρι το 2026.

Ο Χαράλαμπος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2018. Στέφθηκε πρωταθλητής, κατέκτησε κύπελλο και Σούπερ Καπ, ενώ αγωνίστηκε στους ομίλους του UEFA Europa League και του UEFA Conference League. Κατέγραψε μέχρι στιγμής 51 συμμετοχές και πέτυχε 2 γκολ. Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας μας καταγράφοντας 2 συμμετοχές.

Συγχαίρουμε τον Χαράλαμπο για την ανανέωση του συμβολαίου του και του ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...