Φιλικό τεστ για την Εθνική κόντρα στο Ισραήλ

Η Εθνική Κύπρου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο Στάδιο Ha Moshava στην Πέταχ Τίκβα χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε αγωνιστικό πρόβλημα και στις  18:30 θα συναντήσει την Εθνική Ισραήλ σε φιλικό αγώνα.  

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα του ΡΙΚ http://cybc.com.cy/.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η ΚΟΠ, ο προπονητής της Εθνικής ο Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε  σε συνέντευξη Τύπου ότι αναμένει να δει βελτιωμένη την ομάδα στον φιλικό αγώνα με το Ισραήλ. Τόνισε πως κατά την άποψη του, το Ισραήλ διαθέτει καλύτερη ομάδα από τη Βουλγαρία την οποία αντιμετωπίσαμε την Τετάρτη, για αυτό και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αναμένει βελτίωση με το Ισραήλ ο Κετσπάγια

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κετσπάγια: "Αναμένω να διεξαχθεί ένας ενδιαφέρον φιλικός αγώνας. Το Ισραήλ διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Εμείς προερχόμαστε από ήττα από τη Βουλγαρία σε ένα αγώνα που δεν είχαμε καλή απόδοση και πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από ότι την περασμένη Τετάρτη. Παρακολούθησα το πρόσφατο φιλικό του Ισραήλ με τη Ζάμπια και διαπίστωσα πόσο καλή ομάδα είναι, καλύτερη πιστεύω από τη Βουλγαρία. Ως Εθνική ομάδα πρέπει να βελτιωθούμε. Για διάφορους λόγους έχουμε κάποιες απουσίες αλλά αισιοδοξώ πως οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αγωνιστούν, θα ανταποκριθούν".

Τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη τύπου εκπροσώπησε ο Αλεξάντερ Γκόγκιτς. "Προερχόμαστε από την ήττα με τη Βουλγαρία, σε ένα αγώνα που δεν παίξαμε καλά. Τώρα, απέναντι στο Ισραήλ, έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία για να διορθώσουμε τα λάθη μας και να δείξουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, ενόψει των επίσημων αγώνων που ακολουθούν".