cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Εκδόθηκαν τέσσερα εντάλματα εναντίον Ομονοιατών

Εντάλματα σύλληψης σε βάρος οπαδών της Ομόνοιας αναμένεται να εκδώσει η Αστυνομία σε σχέση με τα παρατράγουδα που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (2/4) στο ΓΣΠ που επέφεραν και την ολιγόλεπτη διακοπή του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.
 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της OMADA, η Αστυνομία ταυτοποίησε από το σύστημα του ΚΟΑ, σε συνδυασμό και με την αξιολόγηση του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του ΓΣΠ, τέσσερις οπαδούς των πρασίνων, οι οποίοι φέρονται να είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που έριξαν αντικείμενα εντός του αγωνιστικού χώρου.
Η Αστυνομία, έχει ταυτοποιήσει τους τέσσερις οπαδούς και αφού εξασφαλίσει τα εντάλματα αναμένεται να τους εντοπίσει και να τους φορέσει χειροπέδες.
 
Την ίδια ώρα, η Αστυνομία συνεχίζει να αξιολογεί τα κλειστά κυκλώματα και δεν αποκλείεται ο αριθμός των συλλήψεων να μεγαλώσει.
;