Αυτοί θα είναι στους πάγκους της Basket League

Από τις οκτώ ομάδες της ΟΠΑΠ Basket League, μόλις τρεις δεν έχουν βρει ακόμα τον προπονητή για τη νέα χρονιά. Ας τις δούμε αναλυτικά μία προς μία.

Ο νταμπλούχος Κεραυνός θα συνεχίσει την συνταγή της επιτυχίας με τον Χριστόφορο Λειβαδιώτη. Ο Κύπριος προπονητής θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ανακοινώνοντας τους ξένους που θα βρίσκονται στο δυναμικό της ομάδας τη νέα σεζόν.

Στην ΑΕΚ μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κουκούρη, στον πάγκο της νέας χρονιάς θα καθίσει ο Νικόλας Παπαδόπουλος. Ο προπονητής που έκανε εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, θα επιστρέψει στην ομάδα της Λάρνακας για να την οδηγήσει στη νέα σελίδα που ανοίγει η ομάδα, μετά την διοικητική αλλαγή.

Στην ΕΘΑ, μετά την πολύ καλή περσινή σεζόν με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ και την είσοδο στην τετράδα του ΟΠΑΠ Basket League, αναμένεται πως θα δοθεί νέα… εντολή στον Χάντι Ελχάντζ να σχεδιάσει και να κοουτσάρει την ΕΘΑ της νέας σεζόν.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην Ομόνοια, με τον Νικόλα Παπαδόπουλο να χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους πράσινους, καθώς στην πρώτη τους χρονιά στην ΟΠΑΠ Basket League κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Έχοντας το χαμηλότερο μπάτζετ και άπειρους παίκτες, η Ομόνοια έκανε μια εξαιρετική πορεία η οποία «σφραγίστηκε» με την πρόκριση στο Final Four του κυπέλλου.

Στον Απόλλωνα είχαμε την ανακοίνωση της πρόσληψης του Αντώνη Κωνσταντινίδη. Ο Κύπριος έμπειρος προπονητής έχει την εμπειρία για να δώσει στον Απόλλωνα αυτό που του λείπει τα τελευταία χρόνια και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ίσως η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαν να κάνουν οι κυανόλευκοι της Λεμεσού.

Οι ομάδες που δεν έχουν ακόμα προπονητή, είναι η ΑΕΛ, ο ΑΠΟΕΛ και η Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Για τους δύο τελευταίους έχουν ακουστεί τα ονόματα του Γιώργου Μπιτζάνη και Δημήτρη Κουκούρη αντίστοιχα, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι επίσημο.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)