Οι πρώτες εντυπώσεις του Χέιτλι από την ΑΕΚ, ο καιρός και το μήνυμα στους Guardians

Εντυπωσιασμένος από την υποδοχή που έτυχε από την ομάδα της ΑΕΚ, παρουσιάστηκε το νέο απόκτημα της ομάδας Τομ Χέιτλι.
 

Μιλώντας στην κάμερα της ΑΕΚ, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής, ανέφερε ότι «για να έρθω εδώ με ώθησαν οι φιλοδοξίες της ομάδας, οι οποίες πίστεψα ότι βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση. Οι τελευταίες δύο χρονιές μου στην Πολωνία ήταν πετυχημένες. Κερδίζαμε και ήμασταν στην κορυφή της βαθμολογίας. Όταν ήρθα εδώ και μίλησα με τους παράγοντες, συνειδητοποίησα πως η ομάδα έχει πολλές φιλοδοξίες και πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτό ήταν κάτι στο οποίο ήθελα να συμμετέχω. Δεν ήθελα να πάω κάπου που η κατάσταση να ήταν στάσιμη. Για μένα είναι ένα ωραίο εγχείρημα και χαίρομαι που συμμετέχω».

Ο προσωπικός του στόχος, όπως είπε είναι να έχει περισσότερες επιτυχίες, ενώ εξήγησε ότι κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο που μπορεί και να παίρνει νίκες.

«Θέλεις η ομάδα σου να έχει πορεία στην Ευρώπη και να καθιερωθεί στην ελίτ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να έχει παραγωγικές χρονιές. Ήταν σημαντικό για την καριέρα μου να πάω κάπου που υπάρχει φιλοδοξία και δίψα για επιτυχίες. Είμαι χαρούμενος που βρήκα μια τέτοια ομάδα».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις, είπε ότι, «ήταν πολύ θετικές μέχρι τώρα. Έχω περάσει πολύ όμορφα, όμως πρέπει να συνηθίσω τον πολύ διαφορετικό καιρό που έχετε εδώ. Στην ομάδα το κλίμα είναι άριστο, μου συμπεριφέρονται πολύ καλά. Όλοι τους είναι πολύ φιλικοί και με έκαναν να αισθανθώ ευπρόσδεκτος. Είναι καλό να αισθάνεσαι άνετα, έφερα την οικογένεια μου εδώ. Η κόρη μου ξεκίνησε σχολείο».

Συνέχισε λέγοντας ότι, «είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθαμε εδώ και περνάμε πολύ όμορφα. Η Ευρώπη καταρχάς είναι ο στόχος της ομάδας, όλοι συμφωνήσαμε σε αυτό. Θέλω να βλέπω τη σεζόν βήμα με βήμα, θέλω να πάμε καλά μέχρι τα Χριστούγεννα και να συνεχίσουμε απ’ εκεί. Σκέφτομαι τον στόχο της Ευρώπης και τη μετέπειτα πορεία εκεί».

Σε ότι αφορά τους οπαδούς της ΑΕΚ, τους έστειλε το μήνυμα πως, «παντού ισχύει ότι οι οπαδοί σπρώχνουν την ομάδα μπροστά και αυτό είναι σημαντικό για όλους τους εμπλεκόμενους. Οι παίκτες, οι οπαδοί, οι παράγοντες, είναι όλοι απαραίτητοι για μια πετυχημένη ομάδα. Χαίρομαι που γνωρίζω τον κόσμο και έξω από το γήπεδο και θα γνωρίσουμε και περισσότερους και θα τα πούμε στα παιχνίδια».


 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»