Τον Δεκέμβριο αναμένεται να ακουστεί το πρώτο σφύριγμα στο νέο γήπεδο Λεμεσού

Τον Δεκέμβριο αναμένεται να ακουστεί το πρώτο σφύριγμα, στο νέο γήπεδο Λεμεσού, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, είχε αναφέρει πως η ενημέρωση που έλαβαν οι άνθρωποι της Ελαφράς Ταξιαρχίας, είναι ότι το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με την Πάφο, που είναι ορισμένο για στις 25 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί εκτός απροόπτου στο νέο γήπεδο.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως «αυτό που ακούμε είναι ότι μέσα Νοεμβρίου πιθανότατα θα παραδοθεί το γήπεδο από την κατασκευάστρια εταιρεία στον ΚΟΑ. Από εκεί και πέρα θα χρειαστεί λίγος ακόμα χρόνος για το 1ο επίσημο παιχνίδι. Με τα δεδομένα που υπάρχουν πάμε Δεκέμβριο και ελπίζουμε πριν τα Χριστούγεννα να πάμε στο γήπεδο».

Στη συνέχεια για το παιχνίδι με την Πάφο, o Πλουτής Αβραάμ πρόσθεσε «συγχαρητήρια στην Πάφο για την νίκη σε ένα ματς που κύλησε μέσα σε αθλητοπρέπεια. Ίσως το πρώτο ματς που χάσαμε χωρίς να δικαιούμαστε κάτι. Χάσαμε από τα δικά μας λάθη. Έπρεπε να είμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Κάναμε 2 καλά δεκαπεντάλεπτα αλλά δεν αρκούν για να κερδίσουμε μια ομάδα σαν την Πάφο».

Για την εξέλιξη του αγώνα είπε ότι «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε διάθεση και φτιάξαμε ευκαιρίες στα πρώτα 15 λεπτά. Κόντρα στην ροή ήρθε το πέναλτι, μετά ήρθε η αναγκαστική αλλαγή και κάπου εκεί χάσαμε τον ρυθμό μας επηρεαστήκαμε. Στο 2ο ημίχρονο μειώσαμε αλλά η Πάφος έπαιξε έξυπνα και δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι. Είναι νωρίς να μιλάμε για καθοριστικά παιχνίδια. Εμείς συνεχίζουμε και είμαστε μέσα στους στόχους μας».  

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ ανέφερε επίσης ότι στόχος είναι η εξάδα. «Θέλουμε να παραμείνουμε εκεί, η ομάδα δείχνει ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, χθες κάναμε πολλά λάθη αλλά πλέον είναι η στιγμή να δείξουμε χαρακτήρα. Δεν μπορείς ούτε να υποτιμήσεις αλλά ούτε να υπερτιμάς κάποια ομάδα. Είναι δύσκολα όλα τα ματς και θα κάνουμε στο τέλος τον απολογισμό».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ ο Πλουτής Αβραάμ είπε πως «από τα παιχνίδια με τον ψηλότερο βαθμό δυσκολίας. Έχουμε και αγωνιστικά θέματα. Έχει κάρτες ο Σάντος και δεν ξέρω ποιο θα χάσει, μέχρι το απόγευμα θα το ξέρουμε. Ο Τζάλμα θα είναι σίγουρα εκτός αλλά πρέπει να περάσουν 2 μέρες για να περάσει από διαγνωστικές εξετάσεις. Οι πρώτες ενδείξεις λένε ότι θα χάσει 1 με 2 ματς».

Για τον Μιραλάς ανέφερε πως «ο Μιραλάς και ο Κατσανίκλιτς έχασαν κάποιες προπονήσεις. Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο μπήκαν κανονικά. Ο Μιραλάς είχε ενοχλήσεις το Σάββατο και δεν ήταν σε θέση να παίξει βασικός αλλά 20 λεπτά. Μπήκε στο τέλος για να πάρει χρόνο συμμετοχής αλλά ένιωσε ενοχλήσεις ξανά. Εξαιρετικά δύσκολο να παίξει με ΑΕΚ. Ξέρουμε τον λόγων των τραυματισμών. Υπάρχουν θέματα αλλά έγινε μεγάλη αλλαγή στο προπονητικό τιμ για να τα αντιμετωπίσουμε. Δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία όμως. Όλοι οι παίκτες πρέπει να δίνουν τα πάντα για να αγωνίζονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ