Τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι σχολίασε ο Κυπριανίδης

Τις αμφισβητούμενες φάσεις από τον πρώτο προημιτελικό αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση σχολίασε ο Γιαννάκης Κυπριανίδης.

Μιλώντας στον Super Sport FM ο πρώην διαιτητής δήλωσε πως έπρεπε να αποβληθεί ο Κβιλιτάια για τον πανηγυρισμό του στο δεύτερο γκολ του ΑΠΟΕΛ, ενώ χαρακτήρισε τραγικό το λάθος του Γιώργου Νικολάου, στη φάση του 68', για την οποία διαμαρτυρήθηκε η Ανόρθωση.

Για το φάουλ που προηγήθηκε του τέρματος της Ανόρθωσης και την κίτρινη στον  Κβιλιτάια: Πράγματι άνοιξε το χέρι του ο Κβιλιτάια και χτύπησε στο πρόσωπο τον παίκτη της Ανόρθωσης. Είναι κακή χρήση χεριού και είναι κίτρινη κάρτα. Αν ήταν σαν… όπλο, τότε και μόνο είναι κόκκινη».

Για τον πανηγυρισμό του Κβιλιτάια: «Είχε ήδη κίτρινη κάρτα. Τέτοιοι πανηγυρισμοί απαγορεύονται, είναι πρόκληση. Η οδηγία είναι να μην πανηγυρίζουν μπροστά στους οπαδούς. Είναι κίτρινη κάρτα για πρόκληση και θα ήταν η δεύτερη. Το VAR δεν μπορεί να επέμβει για κίτρινη, αλλά μόνο για απευθείας κόκκινη κάρτα».

Υποψία πέναλτι για την Ανόρθωση σε χέρι του Σάβιτς σε πέσιμο στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ: «Δεν υπάρχει παράβαση».

Για το πλεονέκτημα στη φάση με τον Μιχάλη Ιωάννου: «Είναι το πιο τραγικό λάθος του διαιτητή. Εκεί κρίνεις και το επίπεδο του διαιτητή. Το πλεονέκτημα θεωρείται το… αλατοπίπερο. Αν κάνεις λάθος θα σε κάψει σαν το πιπέρι. Στο κέντρο του γηπέδου γίνεται φάουλ στον Ουάρντα, στα δύο μέτρα ήταν άλλος παίκτης της Ανόρθωσης, πήγε σ’ αυτόν η μπάλα και έβγαλε μπαλιά βγάζοντας μόνο του τον Ιωάννου και βλέπουμε τον διαιτητή να υποδεικνύει παράβαση και κίτρινη στον Πέδρο. Είχε καθαρό οπτικό πεδίο, είναι μετρημένοι οι παίκτες που φαίνονται».

Υποψία πέναλτι για τον ΑΠΟΕΛ σε πτώση του Σαρφό σε μαρκάρισμα του Κορέια: «Δεν υπάρχει οποιαδήποτε παράβαση, από δύο ριπλέι δεν ήταν ξεκάθαρο, φαίνεται ότι ο αμυντικός παίζει την μπάλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ